April / Mei 2009 – Jean wint DUBBEL met Van Donge & de Roo.

Geplaatst op: 1 april 2009

Het Van Donge& de Roo team(Torbjorn Blomdahl, Dick Jaspers, Martin Horn, Jean van Erp en Ad Koorevaar) wist in het seizoen 2008/2009 de Landstitel als de Beker te winnen.
In de competitie was men na de reguliere competitie als 1ste geëindigd, in de play-offs was men in de halve finale te sterk voor Kaleidoscope en in de finale werd Crystal Kelly(F.Caudron, Fr.v.Kuijk, R.Burgman, R.Ceulemans) verslagen. Jean scoorde in de finale een 100% score door 2 keer Raymond Ceulemans te verslaan.
Jean speelde over de competitie een algemeen gemiddelde van 1.374, en was na teamgenoot Martin Horn de meest waardevolle speler van de eredivisie, 17x winst, 1x remise en 2x verlies.

In Rijsbergen bij de Nationale Bekerfinale was wederom Jean met zijn team Van Donge & de Roo de sterkste. In de poule wedstrijden was men foutloos door 3 overwinningen en in de halve finale werd Delta/Frans Bevers verslagen met 6-2.
In de finale tegen Crystal Kelly was men oppermachtig door met 8-0 te winnen, Jean versloeg ook ditmaal Raymond Ceulemans.
FOTO: staand v.l.n.r.: teamleider Jan Verkijk, Martin Horn, Torbjorn Blomdahl, pr-man Piet Luck en Ad Koorevaar, zittend v.l.n.r.: Dick Jaspers en Jean van Erp.

Foto´s