Sponsors

ONS InkoopCollectief

ONS InkoopCollectief koopt gas en elektriciteit in voor bedrijven en instellingen (met inschrijving KvK) *

Op 1 mei 2013 is de eerste deelnemer begonnen *

Met een gemiddelde toename van 100 deelnemers per jaar worden we ook steeds sterker in de markt *

Op het moment van inkoop garanderen we de laagste prijs *

Geen energieverkopersmentaliteit *

Bel Ties van Esch voor meer informatie… 06 – 5381 1461 *

JBS / J BILLIARD SPORTS

JBS is een Zuid-Koreaans merk die een hoogwaardige kwaliteit heeft aan biljartartikelen en al jaren distributeur is van merken als Universal en Adam.

JBS met Familie Park als eigenaar hebben een goede zaken relatie met Eureka-Billard uit Berlicum, die vanaf november 2019 ook de JBS keuen in hun assortiment heeft. Jean speelt sinds 1 januari 2020 met JBS zijn wedstrijden. Klik hier op JBS voor alle informatie.

S.I.S. Schoonmaak en Herstel

Zoekt u dé expert op het gebied van brandschade? Of heeft u een ervaren partner nodig voor specialistische reiniging? S.I.S. Schoonmaak en Herstel is een vakkundig en specialistisch schoonmaakbedrijf. Wij gaan graag aan de slag en realiseren voor u oplossingen op maat. Website: www.sisschoonmaak.nl

Lanthopus X

Lanthopus X sponsort het onderhoud van deze website.

Ze zorgen voor een altijd up-to-date website, zodat hackers en foutmeldingen buiten de deur blijven.

 

MTC-Bernheze.nl

Medisch Trainings Centrum Bernheze

 

Lichamelijk en conditionele fitheid – Heeswijk-Dinther Nederland 

M.T.C. begeleidt Jean lichamelijk en conditioneel, zo mag Jean van al hun faciliteiten gebruik maken en volgt  Jean een persoonlijk programma/schema wat precies op hem is afgestemd, om conditioneel en lichamelijk topfit te worden en te blijven.

Dit alles vindt plaats onder professionele begeleiding van Mike Bosch en zijn team.

 

Eureka Billiard Berlicum

Eureka Billiard Berlicum

 

Materiaal sponsor – Eigen keu – Berlicum Nederland

Eureka Billiard is een begrip in Biljartland, je kunt hier terecht wat alles met de biljartsport te maken heeft, dus van krijtje tot biljarttafels, pooltafels of bijvoorbeeld scoreborden of een keu naar persoonlijke wensen laten maken, niks is te gek. 

Tevens verzorgd Eureka het materiaal van Jean en heeft Harry Mathijssen jaren terug ervoor gezorgd dat er een “Jean van Erp” keu op de markt is verschenen. Inmiddels speelt Jean met het Koreaanse merk JBS, deze keu is exact naar de wensen van Jean. Alle persoonlijke gegevens van het materiaal van Jean staat onder link “eigen keu”.