Sponsors

JBS / J BILLIARD SPORTS

JBS is een Zuid-Koreaans merk die een hoogwaardige kwaliteit heeft aan biljartartikelen en al jaren distributeur is van merken als Universal en Adam.

JBS met Familie Park als eigenaar hebben een goede zaken relatie met Eureka-Billard uit Berlicum, die vanaf november 2019 ook de JBS keuen in hun assortiment heeft. Jean zal vanaf januari 2020 met een JBS keu zijn wedstrijden gaan spelen.

S.I.S. Schoonmaak en Herstel

Zoekt u dé expert op het gebied van brandschade? Of heeft u een ervaren partner nodig voor specialistische reiniging? S.I.S. Schoonmaak en Herstel is een vakkundig en specialistisch schoonmaakbedrijf. Wij gaan graag aan de slag en realiseren voor u oplossingen op maat. Website: www.sisschoonmaak.nl

Lanthopus X

Lanthopus X sponsort het onderhoud van deze website.

Ze zorgen voor een altijd up-to-date website, zodat hackers en foutmeldingen buiten de deur blijven.

 

MTC-Bernheze.nl

Medisch Trainings Centrum Bernheze

 

Lichamelijk en conditionele fitheid – Heeswijk-Dinther Nederland 

M.T.C. begeleidt Jean lichamelijk en conditioneel, zo mag Jean van al hun faciliteiten gebruik maken en volgt  Jean een persoonlijk programma/schema wat precies op hem is afgestemd, om conditioneel en lichamelijk topfit te worden en te blijven.

Dit alles vindt plaats onder professionele begeleiding van Mike Bosch en zijn team.

 

Eureka Biljard Berlicum

Eureka Biljarts

 

Materiaal sponsor – Eigen keu – Berlicum Nederland

Eureka is materiaalsponsor en teven heeft Eureka “Harry Mathijssen” ervoor gezorgd dat er een “Jean van Erp” keu op de markt is verschenen. Jean zijn keu is gefabriceerd bij Adam/Buffalo in Japan.

Adam/Buffalo is een van de beste en bekendste merken in de biljartsport, waar ook spelers onder contract staan als Daniel Sanchez en Glenn Hofman.

De keu is naar alle persoonlijke wensen van Jean tot stand gekomen, denk maar aan gewicht, lengte, balans, dikte, ontwerp……