December 2014 – Jean behaald prachtige finaleplaats in de GP. Capelle a/d IJssel.

Geplaatst op: 4 december 2014

GP. Capelle a/d IJssel, 4-5-6 december.
In de Grand Prix Capelle a/d IJssel wist Jean een prachtig toernooi af te werken. In poule G van het hoofdtoernooi wist Jean alle drie zijn wedstrijden te winnen van respectievelijk: Robert Koster, Jeffrey Jorissen en Wiljan vd Heuvel. Jean sloot de poule af met een algemeen gemiddelde van 1.518.
Door de goede prestaties in de poule werd Jean in de knock-out fase gekoppeld aan Peter Vlaar, hier wist Jean zonder grote problemen ook van te winnen, 40-26 in 28 beurten. In de kwartfinale werd Raimond Burgman in een zeer nerveus slot nipt verslagen met 40-39 in 39 beurten.
De halve finale begon Jean overtuigend tegen Barry van Beers, na 17 beurten stond het 28-13 en leek er dus geen vuiltje aan de lucht. Echter viel Jean ver terug en liet Barry terug in de wedstrijd komen. Uiteindelijk won Jean toch nog met 40-33 in 34 beurten.
De Finale was tegen niemand minder dan Dick Jaspers. Jaspers liet er geen gras over groeien en liet zijn grootste vorm in deze finale wederom zien. Dick Jaspers won met duidelijke cijfers, 40-17 in 18 beurten.

Foto´s