Jean naar WK driebanden 2015

Geplaatst op: 18 november 2015

Jean zal van 1 t/m 5 december Nederland gaan vertegenwoordigen op het WK driebanden in Bordeaux.

 

“Zware poule” – Jean van Erp

POULE INDELING WK BORDEAUX BEKENDGEMAAKT!

 

De 16 poules voor het WK in Bordeaux zijn inmiddels ook bekend geworden. Wat de Nederlandse deelnemers betreft, is de indeling als volgt:
Poule D – Dick Jaspers (NL), Ryuuji Umeda (JPN) en Hyung Kon Kim (ZKR)
Poule G – Marco Zanetti (IT), Xuan Cuong Ma (VN) en Jean van Erp (NL)
Poule N – Jean Paul de Bruijn (NL), Adnan Yüksel (TR) en Dion Nelin (DK)

Jean van Erp heeft een zware poule, met Marco Zanetti (oud-wereldkampioen 2002 en 2008 in St. Wendel) en Xuan Cuong Ma (afgelopen januari nog nr. 3 bij de Aziatische kampioenschappen).

Jean van Erp, die na Sluiskil (2010) en Lima (2011) zich gaat opmaken voor zijn 3e WK in Bordeaux, zegt daar zelf het volgende over:

 

“Het is inderdaad een zware poule. Maar dat kan ook zijn voordelen hebben, doordat een verliespartij niet meteen dodelijk hoeft te zijn in een poule van 3. Dit, omdat een ieder van elkaar kan winnen. Je zal altijd op het hoogste podium goed moeten zijn, om iets te willen bereiken. ik zal goed voorbereid aan de start verschijnen.
Het enige waar ik vaak moeite mee heb, is met het materiaal dat spiksplinternieuw is op zo’n kampioenschap. Dus het glijdt alle kanten op en dat is altijd moeilijk aanpassen. Dit ook, omdat ik meteen de 1e dag in actie moet komen. Ik hoop daarom dat het materiaal goed is ingespeeld, voordat het kampioenschap begint. Ik kijk er naar uit en ik denk dat het een fantastisch kampioenschap wordt met Kozoom als organisatie.”

Foto´s