Martens Cleaning start met uitstekende overwinning op topteam Snellen Recycling.

Geplaatst op: 2 september 2012

(Archieffoto: Jean en Peter enkele jaren terug nog als teamgenoten bij Snellen Recycling).
Vanmiddag in Kapelle ontving Martens Cleaning de Zundertse topformatie Snellen Recycling.
Voor Jean was het tevens de terugkeer in de eredivisie nadat Jean afgelopen seizoen met Van Donge& de Roo alleen demonstraties heeft gegeven voor het goede doel KIKA. Jean zal als 2de man fungeren in het team en begon tevens in de 1ste sessie tegen Peter Ceulemans en 4de man Jens van Dam speelde tegen Harrie van de Ven.
Jean ging redelijk goed van start maar Peter Ceulemans antwoordde goed, 17-22 in 13 beurten. Nadien scoorde Jean 3 keer een 5 en kwam na 16 beurten op 32-22 voorsprong. Nadien overkwam Jean iets wat hem zelden overkomt maar Jean liet 9 nullen op rij noteren en zag zodoende weer Ceulemans voorbij komen. Uiteindelijk moest Jean toch zijn meerdere kennen in Peter Ceulemans, 47-50 in 36 beurten. Op de andere tafel wist Jens van Dam Harrie van de Ven te verrassen met 50-45 in 56 beurten.
Na een 2-2 tussenstand speelde de levende legende Raymond Ceulemans een schitterende wedstrijd voor Martens Cleaning door Barry van Beers helemaal kansloos te laten met 50-26 in 32 beurten. Kopman Martin Spoormans maakte de verrassing helemaal compleet door Roland Forthomme te kloppen met 50-41 in 38 beurten, nadat Martin Spoormans een dramatische start kende met 5 uit 14 beurten.
Jean: een mooie overwinning waar we van tevoren voor een gelijkspel getekend zouden hebben. Ik zelf begon goed aan de wedstrijd maar speelde een zwakke 2de helft, waar Peter Ceulemans goed van wist te profiteren, ben overigens super tevreden over de teamprestatie, zelf had er meer in gezeten.
Uitslag: Martens Cleaning – Snellen Recycling
1. Martin Spoormans – Roland Forthomme
50 – 41 in 38 beurten.
2. Jean van Erp – Peter Ceulemans
47 – 50 in 36 beurten.
3. Raymond Ceulemans – Barry van Beers
50 – 26 in 32 beurten.
4. Jens van Dam – Harrie van de Ven
45 – 50 in 56 beurten.

Foto´s