Van Donge & de Roo boekt overwinning op Emar Logistics ondanks verlies Jean.

Geplaatst op: 27 februari 2011

Vanmiddag trad Van Donge& de Roo zonder Dick Jaspers en Torbjorn Blomdahl aan want die speelden in Frankrijk de Agipi Masters. Deze 2 werden uitstekend vervangen door Ruud Nieuwenburg en Ad Koorevaar want beiden kwamen ook tot winst tegen respectievelijk Ad Broeders en Jack Wijnen.
Jean daartegen speelde tegen Frank Martens 1 van zijn slechtste wedstrijden van dit seizoen, Martens had steeds een kleine voorpsrong en Jean speelde daarbij ook ongelukkig en Frank Martens had zijn verdediging prima op orde waar Jean geen antwoord op had. Frank Martens won ruim met 50-35 in 44 beurten van Jean.
Martin Horn tegen Francis Forton was ook een wedstrijd van 2 zijden. Na 8 beurten was Forton al bij de helft, 25-9, maar in deel 2 kwam weer de absolute Wereldklasse van Martin Horn weer bovendrijven, want Martin scoorde 41 punten in 14 beurten en won alsnog in een schitterende wedstrijd met 50-36 in 22 beurten.
Jean: prima resultaat van het team maar mijn prestatie was ver ondermaats, ik speelde natuurlijk niet goed maar heb ook ongelooflijk veel slechte posities gehad en kon het spel niet omdraaien en bleef achter de feiten aan lopen, een wedstrijd om snel te vergeten.
Uitslagen:

1. Martin Horn – Francis Forton
50 – 36 in 22 beurten.

2. Jean van Erp – Frank Martens
35 – 50 in 44 beurten.

3. Ad Koorevaar – Jack Wijnen
50 – 46 in 46 beurten.

4. Ruud Nieuwenburg – Ad Broeders
50 – 41 in 45 beurten.