Van Donge & de Roo zet zich nu in voor Kika.

Geplaatst op: 1 september 2011

Zoals bekend heeft Van Donge & de Roo, het team waar Jean met glans de Nederlandse beker en de landstitel verschillende keren won, voor het nieuwe seizoen niet meer ingeschreven voor de eredivisie driebanden.

De reden: de KNBB Sectie driebanden wil de play-offs aan het einde van de competitie niet afschaffen. Het team wil na een straatlengte voorsprong in de reguliere 22 wedstrijden niet meer weinigzeggende play-offs spelen, die bijna een maand na het beeindigen van competitie worden gehouden.
De directie van Van Donge & de Roo heeft beslist, dat de spelers geen financiele gevolgen zullen dragen van deze beslissing. Hetgeen betekent dat hun contractuele verplichting normaal doorloopt. Om Nederlandse driebandenliefhebbers toch de mogelijkheid te geven om spelers als Europees-en Wereldkampioen Dick jaspers, Jean van Erp, Torbjon Blomdahl en Martin Horn te zien, geeft het viertal overal waar zij worden gevraagd clinics. Deze clinics kosten ?1.000 euro en dit bedrag gaat naar het goede doel, namelijk de stichting Kika kinderenkankervrij, die met financiele steun alle kankercentra in nederland ondersteunt.

Wilt u het gouden Van Donge & de Roo-kwartet op visite hebben en genieten van hun kwaliteiten als driebandenspeler, bel dan teamleider Piet Luck, gsm 06-17346049 of mail naar fisc@vandongederoo.nl.

Foto´s