WK driebanden Bordeaux: Jean niet door poulefase

Geplaatst op: 3 december 2015

Jean heeft op het Wereld Kampioenschap niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Jean die met groot vertrouwen afreisde naar Bordeaux wist uiteindelijk zijn niveau niet te halen.

In zijn 1ste poule wedstrijd kwam Jean niet in zijn spel en kon hierdoor zich niet aanpassen aan het spiksplinternieuw materiaal tegen Vietnames Xuan Cuong Ma en verloor in een matige wedstrijd met 28-40 in 37 beurten.

Zijn 2de poule wedstrijd was het een kopie van de eerste en verloor kansloos tegen de sterke Italiaan Marco Zanetti met 16-40 in 21 beurten. Jean speelde over de 2 wedstrijden een gemiddelde van 0.758.

Jean : waar ik lang naar uitgekeken had werd uiteindelijk een grote teleurstelling,  mede doordat ik ver onder mijn niveau speelde. Het materiaal was erg speciaal en lang en kon me niet aanpassen, het is een ervaring rijker uiteraard maar wel één met een nare smaak.  Wil iedereen toch bedanken voor de support via WhatsApp,  Facebook, SMS etc. Het geeft nogmaals aan dat driebanden verschrikkelijk moeilijk spelletje kan zijn en dat je niet op commando zo je niveau haalt.

Foto´s