WK Landenteams in Viersen.

Geplaatst op: 18 maart 2011

Op het WK in Viersen voor landenteams heeft Jean samen met Ad Broeders een 15de plaats bereikt.
Op donderdag werd een prima overwinning geboekt op Japan. Jean won met 2-1 van Mori en Ad Broeders won eveneens met 2-1 van Ryuj Umeda.
Nadat Japan een gelijkspel behaalde tegen Denemarken moest Nederland B in de resterende wedstrijd tegen de Denen hoogsten een gelijkspel te behalen om zich te plaatsen voor de kwartfinale. Echter ging Ad Broeders kansloos tenonder tegen Tony Carlsen die een prima wedstrijd speelde en met 2-0 van Ad won. Jean speelde tegen Dion Nelin en ging moeizaam van start in de 1ste set echter kwam Jean nog wel met 13-11 voor maar Nelin wist door 2 keer 2 alsnog de 1ste set te winnen. In set 2 was het nivo stukken beter maar ook deze set ging nipt verloren met 15-12 in 6 beurten en was uitschakeling voor de kwartfinale een feit.
Jean: tegen Japan boekte we een prima overwinning maar tegen Denemarken heb ik in de 1ste set zeker kansen gehad maar helaas niet benut, set 2 was wel prima maar verloor ik toch, overigens was het weer het prachtig toernooi in een fantastische ambiance en ik heb er toch van genoten ondanks de uitschakeling in de poule.